Slăbire, ploaie și flori

Slăbire, ploaie și flori de Martie (28)

Astăzi, forțată de climă, iar am fost de interior*. Sport – 40 minute, 13 km, 300 calorii.

*Pentru cine nu înțelege, sunt o creatură (din când în când la intervale regulate de timp mi se mai spune și Lucy, nu din motiv că aș avea niște veri australopiteci nedeclarați încă, dar pentru că l-am citit și cred în domnul Charles Darwin), care apreciază spațiile întinse și este, tot din când în când, claustrofobă.

Dietă – dimineață 2 mere, 2 portocale, cafea, lapte, fulgi, cafea. Totul fără zahăr :).

Primul “prânzișor” – o oală mare de ceai cu lămâie.

Al doilea “prânzișor” – mi-am umplut farfuria până la refuz cu ceva divin: cartofi fierți, sfeclă roșie fiartă, ouă fierte, morcovi, ceapă, usturoi, măsline proaspete, ulei de măsline și mai proaspăt, puțină sare și mult piper. Nu știu dacă acestă salată a fost inventată, dar dacă nu, îi voi ceda numele meu 🙂 “salată Julia”. E la fel de roșie cum sunt și eu când mă enervez :).

Ca să lămuresc atracția pe care o simt către legume, greu de înțeles pentru persoane care preferă carnea. Să luăm un caz ipotetic* în care se face că un domn bine mă invită într-un loc trendy care vinde de obicei mâncare și atmosferă, iar eu am acasă legume pe grătar cu sos de smântână cu usturoi: ÎL REFUZ.

Dar dacă același domn bine mă invită într-un loc public care împlică ciclism, roller-ism sau archery-ism, preferabil lângă o apă: REFUZ LEGUMELE.

Q.E.D. :).

*Ipotetic deoarece eu socializez numai cu prietenii, bicicliștii, roller-ii, colaboratorii, potențialii colaboratori, actualii clienți și potențialii clienți.

Totuși o întâlnire (de afaceri) cu flori și cafea pe masă poate fi declarată REUȘITĂ 🙂

934671_414306922023458_411321501_n

Sursă foto Facebook (Olga Komova).

 

3 thoughts on “Slăbire, ploaie și flori

Leave a comment