Ce-am mâncat de Saint Patrick

17 martie. Saint Patrick’s Day.

Dimineața ca de obicei – 2 mere, 2 portocale, cafea multă, dar fără zahăr, un bol de cereale cu goji și stafide și lapte slab (nu 0% grăsimi).

Pe la prânz, dezastru, mi-a picat în mână o pungă de fructe uscate și caju..Din fericire au puține calorii :))).

Și pe la trecute-prânz – 4 sarmale de post (eu le-am făcut, deci sunt absolut dietetice) cu sos de roșii, câteva bucățele de șuncă și 3 felii de cașcaval.

Spre seară, ceai cu lămâie. Dixit :).

Observații:

  • Când mi-e foarte foame seara (încerc să nu mănânc tărziu), beau suc de roșii cu piper și cu pătrunjel pe care-l beau cu paiul că e mai interesant și mă simt importantă și uit că mi-e foame. Apoi mă culc și uit de tot/toate.

Sport: 47 minute pe bicicleta eliptică, 15,47 km, 352 calorii… Din moment ce scriu, nu-mi tremură mâinile :))).

Pentru că e Saint Patrick’s day, protectorul Irlandei, pun o poză sugestivă. Că doar irlandezii cred în leprechauns și comori ascunse care lucesc în raze de lună și la margine de curcubeu.

Și eu 🙂 …

10406693_662596833867108_7079827430687726537_n

Sursă poză Bohemian Romanticism.

One thought on “Ce-am mâncat de Saint Patrick

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s